ANNA3 | Zondag 30 juli 2023 | Zomerse Orgelklanken | Rune Mertens,zang & Yngwie Janseghers, orgel | 17.00 uur concert - 16:45 uur inleiding - 16.30 uur deuren open | Sint-Anna-ten-Drieënkerk Antwerpen Linkeroever

Zondag 30 juli 2023

Rune Mertens, zang &
Yngwie Janseghers, orgel

 

17.00 uur concert

16:45 uur inleiding

16.30 uur deuren open

 

 

tickets

  • 16 EUR

  • 12 EUR (hechte & beste vrienden ANNA3)

  • 10 EUR (-26 jaar)

 

Payconiq

verkoop

aan de inkom,

betalen is mogelijk met bancontact, payconiq of cash

 

Voor ons eerste concert in onze reeks Zomerse Orgelklanken doen we beroep op twee jonge beloftevolle musici die met jeugdig enthousiasme het allerbeste van zichzelf geven.

 

Yngwie Janseghers

Componist en organist Yngwie Janseghers (2004) studeert momenteel compositie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Bram Van Camp en Steven Prengels (eerder ook bij Wim Henderickx).  Hij studeerde ook als Erasmusstudent aan de Norwegian Academy of Music in Oslo (Noorwegen) bij Henrik Hellstenius. Zijn opleiding als klavecinist, organist en harmoniumspeler kreeg hij bij Bart Rodyns. Daarnaast volgde hij ook nog masterclasses en stages bij Lisa Streich, Chaya Czernowin, Marco Stroppa, Korneel Bernolet en nog vele anderen.

In 2022 won Yngwie de 2de prijs in de Princes Christina Concours voor Compositie met zijn strijkkwartet …Quando Il Mondo Diventó Bianco…

Momenteel werkt Yngwie voor creaties van zijn werken samen met het Ensemble Modern en I Solisti del Vento. In het verleden werden zijn composities ook al gecreëerd door o.a. Antwerp Symphony Orchestra, het Hermes Ensemble en het Vlaams Radiokoor.

 

Rune Mertens

Rune Mertens (2003) studeert momenteel zang aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Sabrina Avantario en voordien bij Andrew Richards.

Als koorzangeres heeft zij al bij Fine Fleur gezongen in samenwerking met Andrea Bocelli en Robert Groslot.

uitvoerders

  • Rune Mertens, zang
  • Yngwie Jansehers, orgel

 

Inleiding

Voorafgaand aan het concert is er een korte inleiding voorzien.

 

Programma

Wordt nog medegedeeld

 

Coronamaatregelen

ANNA3 leeft alle maatregelen na die de overheid oplegt in de strijd tegen het coronavirus COVID-19. Zo is er ontsmettingsmiddel voor uw handen.

Voor een gezond binnenklimaat wordt de kerk permanent geventileerd met verse buitenlucht waardoor we voldoen aan de normen voor horeca en evenementenzalen.

U kan tickets contactloos betalen via bancontact of via smartphone (payconiq).

Voelt u zich ziek, kom dan zeker niet!